divendres, 30 de desembre del 2011

Videoclip – White Stripes

L’altra dia vaig tornar a veure un videoclip del grup White Stripes que és realment bo. Aquest grup sempre ha destacat per a fer vídeos amb molt pressupost i molt originals. Poder el més conegut seu és quan fan una animació amb peces de Lego (de la cançó Fell in love with a girl).

Vull compartir aquest videoclip perquè m’ha cridat molt l’atenció com s’utilitza un simple projector. La història representa un home que torna de casa després d’un viatge. Al tornar a casa es troba que tot està destrossat i que la seva parella ja no hi és. De mentre, des del projector, es veuen seqüències del que ha anat passant des de que ell va marxar de casa i es va celebrar una festa, la que fa que tot quedi destrossat.

Una idea molt original i molt ben feta. La conclusió que vull transmetre és que l’ús que fem de les tecnologies és molt important, sovint ens limitem a fer només les funcions bàsiques quan podem anar més enllà. Aquest vídeo demostra com amb un projector podem jugar i fer una presentació tan original. A més, la cançó és molt bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada