dilluns, 26 d’octubre del 2009

El debat

La classe va consistir bàsicament en la projecció del vídeo de la final de la Lliga de debat universitari de la Xarxa Vives d’Universitats.

Les universitats participants en la final eren la UB i la UPF. El tema del debat va ser si la el mercat de la construcció era sostenible o no. Veure el vídeo ens va ajuda a veure com és un debat ben fet. A mi particularment em va cridar l’atenció la formalitat en el parlar. És normal que existeixi un mínim d’educació al tractar els temes, però en alguns moments semblava massa falsa com era en el moment que algú demanava torn de paraula.

Amb aquest vídeo i juntament amb el manual proporcionat per la mateixa xarxa d’universitats Vives, crec que tenim suficient informació com per poder llençar-nos a fer un debat correctament amb els companys de classe.

diumenge, 25 d’octubre del 2009

Mapa conceptual

dijous, 22 d’octubre del 2009

diumenge, 18 d’octubre del 2009

COED, primeres classes

Desprès de la classe de presentació i de la prova de català, ja portem poc més de dos classes de COED amb el gran grup. En aquestes dos classes hem tractat el tema de com ha de ser la llengua que han de utilitza els mestres. Hem partit del punt de vista de l’expressió oral i de l’expressió escrita.


Cada una de les expressions tenia uns deus punts clarament marcats i diferenciats que, segons la meva opinió, crec que tots intentem tenir sempre presents però que no sempre aconseguir seguir-los adequadament. Per tant m’han semblat unes classes més aviat de recordar com hem d’expressar-nos però a la vegada útil de tenir-les pautades i ben diferenciades per tal de poder tenir més present.


Per el que fa al grup petit, vam treballar amb uns textos que es referien a les diferents dimensions de la llengua i l’expressió. El text que ens va tocar al nostre grup tractava l’ importància de la gramàtica i ens remarcava el joc que poder fer les paraules.

dimecres, 14 d’octubre del 2009

diumenge, 4 d’octubre del 2009

Proves de so



Aquí teniu un diàleg registrat al CD de "Agila" de Extremoduro. He escollit aquest fragment com a petit homenatge al grup. La conversa en si mateix no té gaire.

dijous, 1 d’octubre del 2009

Foto retocada


Per fi he aconseguit retocar la meva foto per poder penjar-la al bloc. Ho he fet utilitzant el photoshop i he aplicat un filtre anomenat "cuarteado". La veritat és que el resultat m'agrada molt, té una estructura simple i es distingeix prou be totes les parts de la foto.
La imatge és de 500x626 i té un tamany de 94KB.