diumenge, 1 de novembre del 2009

Amunike ... o Renault?



He triat aquest anunci per la seva originalitat. Recordo que la primera vegada que vaig veure l’anunci no sabia fins a quin punt era un anunci autèntic i seriós.

L’ spot comença amb un anunci fictici sobre una empresa que la porta l’Amunike (un ex jugador de futbol). L’estructura que segueix i la seva ambientació fa que realment sembli un autèntic anunci, tot i que l’identificaríem més amb un de productes per venta telefòniques. A mesura que vas mirant cada cop estàs més convençut de la ridiculesa del producte que anuncien i de lo poc necessari que és per a tu. És en aquell moment que l’anunci fa un gir i t’adones que es tracta d’un anunci de furgonetes de la Renault que pel seu vaig preu, tothom pot crear el seu propi negoci de venta a domicili.

Per tant jo destacaria aquest punt en especial. Quan ja t’han convençut de la tonteria que es ven, t’expliquen que amb Renault tothom pot fer les tonteries que vulgui. Juguen amb l’humor i l’originalitat. A més d’escollir un jugador que va jugar al Barça i que és entranyable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada